AMPGIL
Ens pots trobar cada dimecres de 18h a 20h al Casal Lambda de Barcelona (Avinguda Marqués de l'Argentera 22, Barcelona)

T'escoltem!

 

 Sabies que...
Com major és l'índex de rebuig familiar durant l'adolescència s'associen significativament repercussions negatives a la salut física i mental dels joves adults LGTB.

Els intents de suïcidi per part del col·lectiu LGTB es redueixen un 840% en funció de la resposta familiar.
 
 


Faqs

Inici >> Notícies :: Últimes notícies :: Seminari “Cos, Gènere i Feminització Trans”, per LIRACGS

Titular notícies

Seminari “Cos, Gènere i Feminització Trans”, per LIRACGS

Divendres 27 Setembre 2013


Els propers dies 2, 3 i 4 d'Octubre, La Línia de Recerca i Acció entorn els Cossos, Gèneres i Sexualitats (LIRACGS) del departament d’Antropologia i Història d’Amèrica i Àfrica, ha organitzat el seminari “Cos, Gènere i Feminització Trans”, que es durà a terme a la Universitat de Barcelona

Els organitzadors volen generar un espai per a antropòlogues, investigadores, estudiants, activistes, etc. i totes aquelles interessades en estudis entorn els cossos, gèneres i sexualitats.

Serà un espai organitzat en un doble format. Es comptarà amb la presència de persones que des de fa anys estan treballant en temàtiques relacionades amb estudis trans i construccions sexogenèriques des de l’antropologia i d’altres disciplines. A més, es realitzaran tallers matinals d’aprofundiment en els estudis trans i intercanvi entre investigadores/activistes, per persones que estan treballant en diferents espais dedicats  a la recerca i acció.

Podeu trobar la informació complerta AQUÍ

Últimes Notícies

L'espai dels socis
Usuari:
Contrasenya:
 


Àlbum de fotos

Grup familiars persones TRANS:
Amb la col·laboració de:
Segueix-nos!:
 
 
 
O subscriu-te al butlletí