AMPGIL
Ens pots trobar cada dimecres de 18h a 20h al Casal Lambda de Barcelona (Avinguda Marqués de l'Argentera 22, Barcelona)

T'escoltem!

 

 Sabies que...
Com major és l'índex de rebuig familiar durant l'adolescència s'associen significativament repercussions negatives a la salut física i mental dels joves adults LGTB.

Els intents de suïcidi per part del col·lectiu LGTB es redueixen un 840% en funció de la resposta familiar.
 
 


Faqs

Inici >> Notícies :: Últimes notícies :: II Jornada de l'Adolescència: Sexualitat i Adolescència

Titular notícies

II Jornada de l'Adolescència: Sexualitat i Adolescència

Dilluns 13 Maig 2013


El proper DIJOUS 16 DE MAIG, comença III Jornada de l'Adolescència: Sexualitat i Adolescència "Sexualitat i afectivitat". A Tortosa. Aquest esdeveniment és un punt de trobada entre personal sanitari, docent, de diverses administracions, associacions i professions que tracten amb el jovent, així com de pares,mares i altres persones que tenen interès en el tema tractat. El tema d’enguany és “Afectivitat i sexualitat”.

Aquesta Jornada està organitzada per la Comissió participativa del Pla de Salut, Escola i Comunitat (PlaSEC) a les Terres de l’Ebre, que és el pla transversal de promoció de la salut en infants i joves compartit pel Departament d’Ensenyament i el Departament de Salut i participat per molts organismes, tant de la Generalitat com d’altres administracions . Aquest acte compta amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili i de la Filial de les Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques.

En aquesta jornada, l'AMPGIL, de la mà de la seva delegació a les Terres de l'Ebre, participarà en un taller sobre "homosexualitat" el proper dijous 16 de Maig a les 18:45h. Teniu més informació AQUÍ

Recordeu!

Dies: 16 de maig de 2013.

Hora: 18:45h

Lloc: Universitat Rovira i Virgili - Campus Terres de l´Ebre. (Tortosa)

Últimes Notícies

L'espai dels socis
Usuari:
Contrasenya:
 


Àlbum de fotos

Grup familiars persones TRANS:
Amb la col·laboració de:
Segueix-nos!:
 
 
 
O subscriu-te al butlletí