AMPGIL
Ens pots trobar cada dimecres de 18h a 20h al Casal Lambda de Barcelona (Avinguda Marqués de l'Argentera 22, Barcelona)

T'escoltem!

 

 Sabies que...
Com major és l'índex de rebuig familiar durant l'adolescència s'associen significativament repercussions negatives a la salut física i mental dels joves adults LGTB.

Els intents de suïcidi per part del col·lectiu LGTB es redueixen un 840% en funció de la resposta familiar.
 
 


Faqs

Inici >> Notícies :: Últimes notícies :: LA CADENA ABC VA AMAGAR EL PETÓ DE JAVIER BARDEM I JOSH BROLIN A LA GALA DELS OSCARS

Titular notícies

LA CADENA ABC VA AMAGAR EL PETÓ DE JAVIER BARDEM I JOSH BROLIN A LA GALA DELS OSCARS

Dijous 3 Març 2011

 Els dos actors van fer-se un petó quan van aparèixer a l'escenari abans de donar un dels premis. Mentrestant, la càmera mostrava Penélope Cruz

Diverses entitats homosexuals dels Estats Units critiquen que la cadena ABC, responsable de la realització televisiva de la gala dels Oscars de diumenge, va "censurar" el petó entre Javier Bardem i el seu company de repartiment a la pel•lícula No es país para viejos, Josh Brolin. Els dos actors van sortir a l'escenari per lliurar els premis al millor guió original i adaptat, i després d'un petit ball van fer-se un petó. Els que miraven la gala des de casa, però, no ho van veure, ja que en aquell moment per televisió apareixia la parella de Bardem, Penélope Cruz, mirant l'actuació del seu marit des de la platea.

Tot i que la cadena ha evitat pronunciar-se sobre el fet, un dels productors de la gala, Bruce Cohen, assegura que ni el ball ni el petó no estaven previstos en el guió, i que la previsió era mostrar la reacció de Penélope Cruz en veure l'entrada a escena del seu marit i de Brolin. "I això és el que vam fer", afirma, abans d'afegir que "haver punxat els dos actors fent-se un petó hauria estat un dels grans moments televisius de la gala".

Tot i que el vídeo del petó dels actors no existeix, sí que se'n va distribuir una fotografia, que va ser la que va alertar els espectadors de l'existència d'aquest moment que no havien pogut presenciar en directe.


Més, sobre...: cinema , homosexualitat
Últimes Notícies

L'espai dels socis
Usuari:
Contrasenya:
 


Àlbum de fotos

Grup familiars persones TRANS:
Amb la col·laboració de:
Segueix-nos!:
 
 
 
O subscriu-te al butlletí